Om Skanderborg Brass Band

Fra den spæde start i 1983 er Skanderborg Brass Band vokset fra 15 til 30 medlemmer og fremstår i dag som et solidt orkester, der ligger blandt de 10 bedste i Danmark. Orkesteret deltager ofte i de forskellige konkurrencer, stævner og festivals, der afholdes i løbet af året. Det er med til at sørge for et godt musikalsk niveau, – og så holder vi af at komme ud at spille!

Brug af musikalske arrangementer kan give en ny og spændende måde at reklamere for sit firma på. Tag en snak med formanden om hvordan vi kan arrangere en koncert, der passer netop til Jeres behov evt som en del af et større arrangement. På nodestativet har vi musik, der klæder en hver lejlighed – paletten spænder fra marcher, koraler, evergreens, original brass band, jazz, klassisk, rytmisk til smukke, danske sange.

Mangler du et sted at spille – ja, men der kan vi måske hjælpe dig !! Ring eller send en mail til formanden – se under menupunkt ”Kontakt” Vi øver tirsdag aften på Stilling skole fra 19-22 i eget lokale, tæt ved motorvejen, bus lige til døren – og med mulighed for samkørsel……. Vi glæder os til at høre fra dig